Select Page

Een nieuw innovatief concept binnen de particuliere kamerhuur en verhuur is geboren.

MusjrooM biedt een totaal nieuwe ervaring voor mensen die een last-minute overnachting nodig hebben. Deze Nederlandse start-up maakt het mogelijk om een last-minute kamer te boeken voor een dag in slechts enkele minuten zonder te reserveren.

Stel: je gaat met wat vrienden een avondje stappen in Amsterdam en mist net de laatste trein. Je hebt geen budget voor een hotelkamer, maar je wilt ook niet de hele avond doorzakken óf over straat zwerven. De mensen die dat probleem herkennen, kunnen binnenkort hun hart ophalen.

MusjrooM is een app die je kunt downloaden op zowel iOS als Android.

Via de app kunnen gebruikers een last-minute kamer boeken die aangeboden wordt door een lokale verhuurder. Daarnaast kunnen gebruikers die een extra vrije kamer hebben een extra inkomsten verdienen door hun kamers op de app te adverteren. Zowel huurders als gastheren beoordelen elkaar en beoordelingen kan alleen worden gegeven als een boeking is afgerond.

Dit is hoe het werkt voor iemand die een last-minute kamer boekt:

–       Download de gratis app en maak een account aan
–       Selecteer een geschikte kamer in de buurt
–       Stuur een boekingsaanvraag en ontvang in slechts enkele minuten goedkeuring
–       Verblijf en beoordeel je ervaring

Dit is hoe het werkt voor iemand die kamers wilt verhuren:

–       Download de gratis app en maak een account aan
–       Voeg kamer(s) toe
–       Accepteer de boekingen
–       Ontvang je gast(en)
–       Beoordeel je gast(en)

De dienst is in alle grote steden van Nederland actief en heeft een focus op Amsterdam. Steden ontdekken is nooit zo efficiënt en makkelijk geweest. MusjrooM brengt mensen samen op een unieke en snelle manier in elke prijsklasse. MusjrooM gelooft in een toekomst waarin de deeleconomie een van de belangrijkste fenomenen zal zijn.

DOWNLOAD